Koszyk

Dodano produkt do koszyka

Satake Daichi Nóż do porcjowania 20cm

/5 z opinii Dodaj opinię

Kod EAN: 4956617805551

Kod producenta: 805-551

Cena: 549.00 brutto

Ilość:
Oblicz raty
Czas dostawy:
Towar w magazynie
Koszty dostawy:
  • Kurier InPost 0.00 zł brutto
  • Kurier DHL 0.00 zł brutto
  • Paczkomaty InPost 0.00 zł brutto
  • Geis 0.00 zł brutto
  • Odbiór osobisty 0.00 zł brutto
Dostępność:
Zapytaj konsultanta:
Tomasz 508458144 , Łukasz 570663663 , Anna 508458145
Zapytaj o produkt

Wszystkie pola są wymagane

Opis produktu

Satake Daichi Nóż do porcjowania 20 cm

Nóż kuchenny przeznaczony do porcjowania i plastrowania mięs, np. drobiu, pieczeni, szynki – po ugotowaniu lub upieczeniu produktu. Specjalistyczne, wydłużone ostrze, które jest znacznie węższe i cieńsze niż w zwykłych nożach, pozwala ciąć przez całą płaszczyznę dokładnie i płynnie, podczas gdy grubszy nóż często się klinuje i szarpie mięso.

Dane techniczne:

Ostrze - stal 69 warstwowa rdzeń MVS10Cob
Rękojeść - drewno pakka
Twardość - 60 HRC +/- 1
Długość całkowita - 33,2 cm
Długość ostrza - 20 cm
Szerokość klingi - 3 cm
Grubość klingi - ok. 2,1 mm
Sposób ostrzenia - szlif dwustronny symetryczny
Waga - ok. 150 g

Opinie

Ten produkt nie ma jeszcze opinii

Kupiłeś ten produkt? Pomóż innym w wyborze, dodaj swoją opinię

Twoja opinia

aby wystawić opinię.

Dodane do porównania:

Dodaj przynajmniej dwa produkty do porównania