Koszyk

Dodano produkt do koszyka

Nasze najlepsze patelnie

Nasze najlepsze patelnie

Wszystko dla serca patelni: patelnie, patelnie rybne, patelnie grillowe, patelnie do smażenia i patelnie do serwowania i wiele więcej!

Niezależnie od tego, czy patelnia ze stali nierdzewnej, patelnia aluminiowa, patelnia żeliwna, patelnia żelazna; z podstawą miedzianą lub z rdzeniem aluminiowym; Niepowlekane czy powlekane: w segmencie patelni znajdziesz to, czego szukasz! Specjalnie do idealnie wysmażonego steku, smacznego sznycla, jajka lub chrupiących warzyw: mamy odpowiednią patelnię do każdego zastosowania.

Nasze patelnie: odpowiednie dla każdego
Jeśli lubisz gotować, potrzebujesz nie tylko garnków, ale także patelni, a najlepiej dwóch, jednej powlekanej i jednej niepowlekanej: patelnia powlekana szczególnie nadaje się do delikatnych potraw, takich jak jajka czy ryby , niepowlekany świetnie nadaje się do smażenia steków lub chrupiących smażonych ziemniaków. Na każdą potrzebę mamy odpowiednią, wysokiej jakości patelnię – w każdym rozmiarze i wykonaną z wielu materiałów.

Patelnie ze stali nierdzewnej

Wysokiej jakości stal nierdzewna to materiał z wyboru na patelnie ze stali nierdzewnej. Jest to nie tylko trwałe, ale także bardzo higieniczne i łatwe do czyszczenia. Ponadto możesz mieć pewność, że patelnia ze stali nierdzewnej będzie Ci służyć przez lata i nadal będzie wyglądać jak nowa, nawet po długim okresie użytkowania. Patelnie ze stali nierdzewnej są również bardzo wszechstronne. Nadają się do wszystkich typów kuchenek, w tym do kuchenek indukcyjnych i są szczególnie odporne na ciepło. Dzięki temu idealnie nadają się do wymagających zadań kulinarnych, takich jak smażenie mięsa czy duszenie.

Ogólnie rzecz biorąc, patelnie ze stali nierdzewnej mają wiele zalet, które czynią je idealnym wyborem dla wymagających szefów kuchni i profesjonalnych szefów kuchni. Solidna konstrukcja i wysokiej jakości materiały zapewniają trwałość, higienę i łatwe czyszczenie. Mnogość zastosowań sprawia, że ​​patelnie ze stali nierdzewnej są uniwersalnym i niezbędnym narzędziem w każdej kuchni. Wybierz teraz idealną patelnię ze stali nierdzewnej i doświadcz profesjonalnego smażenia!

Do momentu!

Praca na patelni ze stali nierdzewnej to z pewnością najbardziej wymagający sposób smażenia – ale i najbardziej profesjonalny. Podczas pieczenia mięsa, na przykład: B. jak najszybciej uformować skórkę, w przeciwnym razie wypłynie za dużo soku. Do tego celu szczególnie nadają się między innymi patelnie do smażenia lub duszenia  Profi-Line i : są bardzo odporne na temperaturę i osiągają optymalne temperatury smażenia - dzięki czemu wytrzymują najwyższe wymagania!

• wysokiej jakości stal nierdzewna
• Korpus polerowany na wysoki połysk (np. Romana i ) lub częściowo matowy (np. Profi-Line i )
• Patelnie do smażenia z pokrywkami ze szkła odpornego na wysoką temperaturę i nietłukące się
• Duże lusterko wewnętrzne zapewniające wygodne smażenie i duszenie
• Bezpieczne nalewanie dzięki stabilizującej krawędzi nalewowej
• Nadaje się do wszystkich typów kuchenek, w tym indukcyjnych

patelnie aluminiowe

Patelnie te wykonane są z wysokiej jakości aluminium i charakteryzują się doskonałą przewodnością cieplną i równomiernym rozprowadzaniem ciepła

Patelnie żeliwne

Nasze patelnie żeliwne mają odpowiednie do indukcji, stabilne wymiarowo płaskie dno
• doskonałe przewodnictwo cieplne i równomierne rozprowadzanie ciepła
• idealne do smażenia, gotowania, duszenia i powolnego gotowania na wolnym ogniu
• płyty grillowe są idealne do niskotłuszczowego, chrupiącego i aromatycznego smażenia z grillowy charakter

żelazne patelnie

• wysokiej jakości, wytrzymałe żelazko
• wyjątkowo trwałe
• szybko się nagrzewa i jest bardzo odporne na ciepło
• doskonałe właściwości smażenia
• zachowywany jest naturalny, nieskazitelny smak potraw,

Naczynia żelazne

• idealny do przygotowywania dań mięsnych i smażonych ziemniaków
• podczas pieczenia tworzy naturalną, nieprzywierającą warstwę, która
zapobiega przywieraniu potraw
• jego działanie poprawia się stale przy każdym użyciu naczyń

3-warstwowy materiał

• gotuje dookoła – dzięki szybkiemu i równomiernemu przekazywaniu ciepła od dołu do krawędzi
• oszczędza czas, pieniądze i energię, ponieważ potrzeba mniej ciepła do gotowania
• idealne do utrzymywania ciepła

Miłego odkrywania!

Data publikacji: 16.01.2024 21:12:47

Dodane do porównania:

Dodaj przynajmniej dwa produkty do porównania